Наша мисија

Из кошнице у теглице.

Ваше је само да нам се јавите, а ми ћемо се потрудити да у најкраћем року мед буде на Вашој адреси или адреси особе коју желите да изненадите.

Ширимо заједно мирис наших шума и мирис ливаде из Баната.

Новости

Мозак пчеле је минијатуран, величине зрнца песка. Маса мозга одраслог човека, претежно износи 1350г..

Наши производи

Погледајте нашу онлајн продавницу.

300 рсд

Прополис је најзначајнији пчелињи производ и најснажнији природни антибиотик.

Додај у корпу

1.200 рсд

Багремов мед је монофлорни мед који потиче од нектара багремовог цвета.

Додај у корпу
Сјајан мед, а људи који га праве су прави домаћини!
Стефан Бургић
Одличан мед! Пробали смо багремов и ливадски, свака препорука. Изузетна комуникација са домаћинима и брза достава поручених производа путем поште.
Драгана Цацић
Разне производе са медом, као и мед користим доста дуго, свима бих са задовољством препоручила. А, наши домаћини газдинства „Спорин” су пријатни и веома услужни.Једна велика препорука од мене и моје породице.
Снежана Сабо
Proizvodi su odlicni,imuno mix je jako zanimljiv i ukusan decici svaka preporuka
Јована Врачевгајац
Дивни производи, прелепо паковање и предивни људи који стоје иза ових божанствених производа у чијем се сваком залогају осећају са колико љубави је све припремано. Пробали смо скоро све и апсолутно смо одушевљени.
Маја Ожеговић
Квалитетни производи, предивно упаковани, од вредних, љубазних домаћина! Идеални и за поклон! Посебна препорука за мед са поленом!
Гордана Ранков
Odličan med, koristimo ga preko 10 godina! Nikad ga u kući dosta kad ga se do’vatimo! Tople preporuke! A uz to, odlična komunikacija, brza isporuka.
Ива Красојевић
Користила сам све производе породичног газдинства Спорин, који су заиста квалитетни. Посебно бих издојила прополис који није обојена водица већ врло делотворан производ. Препоручила бих свима производе са породичног газдинства Спорин, јер су незаменљиви у побољшању имунолошког система у организму.
Весна Златичанин
Првокласни производи, саврсено и јединствено паковање прилагодјено и за поклоне. Пробали смо више врста меда, деца га обозавају. Све похвале и препоруке!
Драган Рађеновић
Мој омиљени сом мед.Укус и текстура! Невероватно.Далеко надмасили моја очекивања! У потрази за правим природним медом виома ми је драго што сам пронашла ове одговорне пчеларе и њихове вредне пчелице. Ово је стварно добар мед и купићу га опет.
Мирјана Владисављевић

Наша галерија

Спорин породица је права кошница активности! Погледајте најновије вести и догађаје у нашој галерији слика и уверите се сами.

s

Пријава за новости

    Најновије вести